Solutii Hardware + Software

Solutiile software sunt, de obicei, insotite si de o solutie hardware pe care sa ruleze. Te vom ajuta sa combini software-ul si hardware-ul intr-o singura solutie.

Fara software, vai de hardware!

Sinergia dintre hardware si software este foarte importanta pentru ca intreg pachetul sa functioneze optim. Soft-ul este scris special pentru hardware-ul pe care va rula, iar din cand in cand aceste doua jumatati trebuie actualizate, individual sau impreuna.
Chiar daca ai o solutie mai veche ce necesita o actualizare, sau iti doresti una noua, echipa noastra te poate ajuta sa-ti actualizezi sistemele hardware si software.
Aceste solutii au nevoie de mentenanta, indiferent de tipul de utilizare ale acestora. Mentenanta ofera siguranta functionarii lor si mentine fluxul de lucru fara intreruperi sau incetiniri.
Pentru proiectele livrate de noi, asiguram o perioada de mentenanta inclusa in pretul de dezvoltare. Pentru proiectele ce au depasit aceasta perioada, sau au fost livrate de alti terti, va putem pune la dispozitie tehnicieni care sa asigure mentenanta sistemelor hardware si software.

Mai mult decat o simpla solutie

Integrare Usoara
Mentenanta
Actualizari
Hardware Custom
Livrare Rapida
Suport Tehnic

Contacteaza-ne!

Echipa noastra te poate ajuta sa-ti alegi si sa-ti customizezi website-ul exact asa cum vrei!