Solutii E-Commerce

Te putem ajuta sa-ti cresti afacerea si sa vinzi mai mult cu ajutorul solutiilor oferite de noi.

Din ce in ce mai multe business-uri au inceput sa se bazeze pe comertul electronic pentru a-si creste si gestiona vanzarile.

Comertul electronic mobil, gestionarea lantului de aprovizionare, sistemele de gestionare a stocurilor, proccesarea tranzactiilor online si administrarea datelor sunt partile cheie oricarei afaceri online ce ajuta la cresterea vanzarilor si a marjei de profit.
Toate aceste avantaje, cuplate cu un website personalizat, iti vor creste business-ul la un nou nivel. Noi te putem ajuta in alegerea si customizarea solutiei potrivite pentru afacerea ta.
Integrarea solutiei E-Commerce se poate face cu orice website deja existent. Fie ca ai nevoie sa vinzi produse fizice sau electronice pe site-ul tau, fie ca ai nevoie de o platforma de licitatii online, noi te putem intampina cu solutia potrivita.
Modulele de comert electronic sunt doar o parte din poveste... Orice modul se poate integra cu alte module sau aplicatii, oferindu-ti posibilitatea de a avea toate datele intr-un singur loc.

Comertul electronic creste in Romania cu aproximativ 20% in fiecare an.

Integrare Usoara
Hosting
API
Module Custom
Livrare Rapida
Suport Tehnic

Contacteaza-ne!

Echipa noastra te poate ajuta sa-ti alegi si sa-ti customizezi website-ul exact asa cum vrei!